PETZL Vertex kypärä 


  Kypärässä esiasennettuna leukaremmi 4-pisteremmillä.

  Petzl Vertex on umpinainen, ergonominen suojakypärä ammattilaiskäyttöön. Soveltuu erinomaisesti työskentelyyn sekä putoamisvaaraolosuhteissa että tasamaalla.

  • 6-pistehihnaston ansiosta kypärä istuu mukavasti ja varmasti.
  • Säädettävä Centerfit-mekanismi keskittää kypärän painopisteen ja takaa yksilöllisen istuvuuden. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.
  • Flip&Fit-sisäosa lisää kypärän istuvuutta ja mahdollistaa myös sisäosan taittamisen kypärän sisään, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia.
  • Dual-leukahihnan ansiosta kypärä soveltuu sekä korkeanpaikan (EN 12492) että tasamaan (EN 397) työskentelyyn: leukahihnassa valittavissa kaksi asetusta, joista toinen estää kypärän irtoamisen putoamistilanteissa, ja toinen avaa takertumistilanteessa nykäisystä leukahihnan.
  • Kypärässä ei ole näkökenttää rajoittavaa lippaa.

  Kypärään on saatavissa monia lisävarusteita. Kypärässä on valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Kypärässä on neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.

  Paino: 490 g

  Hyväksyntä: EN 397, EN 12492 (lukuunottamatta ilmanvaihtoa, kohdat 4.1.4,6,7), EN 50365 (voidaan käyttää lähellä matalajänniteasennuksia, joiden jännite on korkeintaan 1 500 VDC (tai 1000 VAC)), ANSI Z89.1-2014 tyyppi I E-luokka: kypärä on testattu 20 000 V:n jännitteellä, EAC, AS/NZS 1801


  69,95€/kpl

  86,74€/kpl sis. alv 24%


   

   Ota yhteyttä